Binnen tegelwerk

Buiten en binnen tegelwerk

Op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf om uw tegels volgens de regels van de kunst te laten leggen? Dan biedt StoneDesign u precies wat u zoekt! Voor vloerwerken van topniveau bent u bij StoneDesign aan het juiste adres!

We voeren vakkundig uw renovaties uit, zoals het vervangen van enkele badkamertegels of de volledige heraanleg van uw vloer. Maar ook nieuwe binnen- of buitenvloeren worden in een handomdraai geplaatst aan een klantenvriendelijke en eerlijke prijs.

StoneDesign staat gekend als klantvriendelijk en flexibel. Zo kiest u helemaal zelf het type, het merk en de kleur van uw vloer. Door onze jarenlange ervaring kunnen we veel aanbieden. StoneDesign is gespecialiseerd in het aanleggen van natuurstenen en keramische tegelvloeren.

Welke vloerwerken u ook verkiest, StoneDesign gaat sowieso heel secuur te werk, om een zo perfect eindresultaat te bekomen. Bovendien staan we garant voor een uitstekende service en vlotte samenwerking.

Wandel gerust even verder door onze site, neem een kijkje in onze realisaties en hopelijk kunnen we elkaar snel ontmoeten om een gratis offerte op te maken voor uw project. Contacteer ons of telefoneer +32(0)476231295.

Binnen tegelwerk Buiten tegelwerk Tegelwerk badkamers