StoneDesign schuttingen en omheiningen

Omheiningen & poorten

Wenst u meer privacy in uw tuin of buitenverblijf?  Of wenst u misschien uw bedrijfsterrein zo goed als mogelijk te beschermen tegen ongewenste bezoekers Dan biedt StoneDesign u gegarandeerd de oplossing!

StoneDesign plaatst draadafsluitingen, houten poorten, tuinschermen en poort automatisatie naar keuze.  Ook kleine binnentuintjes kunnen aangekleed worden met hout of andere muurbekleding zodat u een oase van rust creëert op uw terras of tuin.

Een schutting rondom uw tuin om uw eigen stukje privacy af te bakenen, geeft direct een gevoel van veiligheid.  Privacy slaan we hoog in het vaandel, vandaar dat er steeds vaker voor een dichte afsluiting gekozen wordt. Tuin schermen in hout, hardhout of kunststof scoren dan ook steeds hoger en hoger. Een dichte schutting in natuurlijke materialen zoals een houten schutting in geïmpregneerd hout of gaat u voor de chiquere uitvoering in hardhout?  Een meer moderne aanpak is het plaatsen van een kunststof schutting, maar aan u de keuze. Kies je voor een schutting in Padouk (hardhout) of kunststof tuinschermen ze geven beiden een duurzaam resultaat.

Wandel gerust even verder door onze site, neem een kijkje in onze realisaties en hopelijk kunnen we elkaar snel ontmoeten om een gratis offerte op te maken voor uw project. Contacteer ons of telefoneer +32(0)476231295.

Houten poort met boog Houtenpoort detail Draadafsluiting met poort