Opritten in Kasseien

Specialiteit natuursteen

Laat uw natuursteen leggen door een vakman en verzeker kwaliteit, duurzaamheid en schoonheid!

Als u een tijdloze vloer wilt laten leggen die een leven lang meegaat, kies dan voor natuursteen. StoneDesign is al jarenlang specialist bij uitstek in het aanleggen van natuurstenen terrassen of vloeren. Deze schitterende vloeren bieden u tal van voordelen: Ze zijn 100% natuurlijk, makkelijk te onderhouden en geven uw huis een authentieke toets. Wij gaan prat op een klantvriendelijke service en laten u volledig vrij in de keuze van uw natuursteen. Alle merken, maten en modellen zijn mogelijk! Uw vloer wordt sowieso nauwkeurig afgewerkt door een echte vakman die de finesse in de vingers heeft.

Kasseien een product dat al door de Romeinen voor de heirbanen werd gebruikt: de kassei.
De beroemde kasseien sieren de mooie straten van Brugge, Gent en Antwerpen. In Europese steden als Parijs, Wenen of Rome… overal komt u ze tegen. Kasseien hebben de tand des tijds doorstaan. Het verwonderlijke is dat ze door de eeuwen heen steeds mooier worden… Wie deze materialen bij hem thuis neerlegt, zal dit in principe doen voor “voor altijd”.

Het plaatsen van kasseien, laat u beter over aan ervaren kassei leggers want dit is en blijft nog altijd een kunst. StoneDesign staat borg voor een professionele aanpak en aanleg van kasseien. Wandel gerust even verder door onze site, neem een kijkje in onze realisaties en hopelijk kunnen we elkaar snel ontmoeten om een gratis offerte op te maken voor uw project. Contacteer ons of telefoneer +32(0)476231295.

kasseihamer Boordstenen natuursteen Inkeren kasseien