opritten en bestrating

Oprit & bestrating

Kwaliteitsvolle aanleg in en rond je woning

Voor een kwaliteitsvolle aanleg van opritten, terrassen, tuinpaden, parkings, zwembadverharding en andere bestratingen bent u bij StoneDesign aan het juiste adres. Met lasermetingen staan we garant voor een juiste afwatering. Bij opritten en terrassen voorzien we 15 tot 20 centimeter stabilisé, met 150 kilogram cement per kubieke meter. Zo zorgen we ervoor dat de verharding er niet alleen vandaag en morgen prima blijft uitzien en voorkomen we ongewenste verzakkingen en plasvorming. Daarom geven we 10 jaar garantie op ons werk. We voeren de aanleg van opritten, terrassen en tuinpaadjes uit volgens het ontwerp van uw tuinarchitect of helpen u graag uw eigen ideeën uit te werken. We staan u graag bij met het nodige advies voor een passend ontwerp. Dankzij onze samenwerking met tal van leveranciers, hebt u een vrijwel eindeloze materiaalkeuze. Boordstenen zijn het materiaal bij uitstek voor het opvangen van hoogteverschillen als trappen en muurtjes, alsook de gepaste omranding van uw oprit of terras. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt, zo kan u uw creativiteit de vrije loop laten gaan. Met natuursteen kiest u voor stijl, kwaliteit en degelijkheid en zorgt u voor een perfecte harmonie tussen de creatie en natuur, door de jaren heen.

Kleiklinkers zijn gebakken straatstenen uit klei. Hun naam wordt ontleend aan het klinkend geluid wanneer twee stenen tegen mekaar geslagen worden. De klei wordt tot klinkers gevormd in mallen, geperst en gedroogd Daarna worden de klinkers gebakken op zeer hoge temperaturen. Kleiklinkers hebben in tegenstelling tot betonklinkers tal van troeven. Het voordeel van dit natuurlijke product is dat het zijn kleur nooit zal verliezen. Daardoor geven kleiklinkers je tuin een blijvend mooi cachet. U zal merken, ze worden zelfs mooier met de tijd! Kleiklinkers zijn minder gevoelig voor vuil en mossen en zeer onderhoudsvriendelijk. Ze kunnen in tegenstelling tot betonklinkers met hogedruk gereinigd worden. Door hun grote variatie aan kleuren – gaande van genuanceerd – geel – rood – paars tot antraciet – en maten – waalformaat, dik formaat of keiformaat – zijn kleiklinkers geschikt voor elke bouwstijl, van landelijk klassiek tot modern.

Toepassingen: Kleiklinkers zijn ideaal voor opritten, terrassen, tuinpaden of afboordingen van vijvers en zwembaden. U heeft de keuze uit verschillende verbanden om uw klinker te laten leggen. StoneDesign kan voor u zowel oude kleiklinkers als nieuwe aanleggen. Voor wat betreft de nieuwe kleiklinkers heeft u de keuze uit getrommeld of strak modern. Wandel gerust even verder door onze site, neem een kijkje in onze realisaties en hopelijk kunnen we elkaar snel ontmoeten om een gratis offerte op te maken voor uw project. Contacteer ons of telefoneer +32(0)476231295.

Klinkerwerken Opritten in natuursteen Terrassen in tegels